Automator staat op Metavak 2018

Voor het coderen op metaal heeft Automator een uitgebreid programma van mogelijkheden; van slagstempels tot lasers. Welke oplossing voor uw toepassing het meest geschikt is hangt af van diverse factoren. Tijdens Metavak demonstreren wij diverse markeeroplossingen en kijken we samen met u naar de best passende oplossing in uw specifieke situatie.
Kom langs op stand 118, onze Sales Engineers spreken u graag!

Nieuwe Sic laser met unieke lens

Sic Marking Systems is niet voor niets een begrip op het gebied van lasermarkeren. Zij hebben jarenlang ervaring op het gebied van lasermarkeren. Daarnaast hebben zij een continue drive naar het optimaliseren van de lasers die zij produceren. Tijdens Metavak demonstreren wij u de nieuwste Sic laser, die een aantal interessante vernieuwingen heeft. De noviteiten sommen we hieronder voor u op:

  • High Density variant

    De High Density uitvoering heeft een groot frequentiebereik van 10 tot 1.000 kHz en kan ook de pulsbreedte van 2 tot 200 ns variëren.
  • Multilevel marking lens
    De SIC lasers zijn optioneel verkrijgbaar met een multilevel marking lens. Deze lens wordt elektronisch aangestuurd waardoor tijdens het markeren de focusafstand over een afstand van 80 mm kan worden gecorrigeerd.
  • Geïntegreerde scanner voor 2D codes
    Er kan een scanner in de laserkop worden gemonteerd. Deze ingebouwde scanner kijkt mee door de lens van de laser. Het grote voordeel van deze geïntegreerde scanner ten opzichte van een standaard scanner is de ruimtebesparing en integratie van de scanner in de aansturing van de SIC laser.

Meld u aan!

U kunt gratis een toegangsbewijs aanvragen voor vakbeurs Metavak.
Vraag uw e-ticket(s) aan via evenementenhal.nl/metavak-go

U kunt bij aanmelden code 7182424 gebruiken.
Hieronder zetten we de praktische informatie nog even voor u op een rij.

Openingstijden Metavak 2018
Dinsdag 30 oktober                      13.00 - 21.00 uur
Woensdag 31 oktober                 13.00 - 21.00 uur
Donderdag 1 november              13.00 - 21.00 uur

Bezoekadres Metavak 2018
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Standnummer Automator is 118.

Tot ziens!