Torus inkjet printer verzorgt opdruk op omverpakking bij Inex

Inex is een Belgisch, familiaal zuivelbedrijf. Om de omverpakking van de juiste gegevens te voorzien, wordt op diverse verpakkingslijnen gebruik gemaakt van de Torus hoge resolutie inkjet printer. De Torus is een kwalitatieve dozenprinter, uitermate geschikt voor het bedrukken van poreuze dozen.

TracTive Suspension controleert met een Datalogic-oplossing

Op een dag in maart vorig jaar kwam een grote naam in de auto- en motorfietsindustrie, BMW, bij TracTive Suspension met een uitdagend vraagstuk. TracTive Suspension neemt contact op met Sander van der Valk, Sales Engineer bij Automator, met de vraag: heb jij een oplossing, waarmee wij aan de opdrachtgever kunnen garanderen dat op elk onderdeel de vereiste hoeveelheid Loctite is aangebracht?

EME top/bottom labeler

Trofi Pack heeft gewenste flexibiliteit met EME-etiketteersystemen

Trofi Pack verpakt fruit voor verschillende klanten. Elke klant heeft zijn eigen wensen over de plaats van het etiket en welke informatie er op het etiket geprint moet worden. Met de EME top/bottom labeler heeft Trofi Pack de flexibiliteit om aan de wensen van haar klanten te voldoen.

Dekker Zevenhuizen etiketteert werkbladen met Vulcan print & apply labeler

In 2020 ontstond bij Dekker Zevenhuizen de behoefte aan vernieuwing van de in gebruik zijnde labeler. Uit de diverse label-oplossingen die Automator biedt, is een keuze gemaakt voor een 'Vulcan tamp apply'-systeem. Bij deze uitvoering van de Vulcan print & apply labeler plaatst een, op de labeler gemonteerde, cilinder het etiket op het product.

Nog een codeercase uit de praktijk

"U een codeervraag, wij een oplossing."

En dat al bijna 60 jaar lang. Wij bieden niet zomaar een codeersysteem, maar met onze jarenlange ervaring helpen wij u met het bedenken, leveren en installeren van de beste codeeroplossing. Om u een idee te geven hoe wij dat doen, staat er weer een interessante klantcase voor u klaar.

Veel leesplezier!

Een codeercase uit de praktijk

Niko – Illuminating ideas, had een vraagstuk waarvoor niet zomaar een oplossing was te vinden. Het was een vraagstuk buiten het eigen expertiseveld, een codeervraagstuk. Met dat vraagstuk kwam Niko bij Automator.