BMI-Thegon markeert met lasers

BMI-Thegon is specialist in verspaning. De combinatie van medewerkers met uitgebreide kennis, jarenlange ervaring én geavanceerde machines resulteren in hoge kwaliteit producten van roestvrij staal, staal en aluminium. En dat de hoge kwaliteit van BMI-Thegon gewaardeerd wordt door haar afnemers zie je onder andere door een grote kring vaste klanten in uiteenlopende disciplines, zoals bijvoorbeeld defensie, de offshore, meet- en regelindustrie, petrochemische industrie, hydrauliek of aandrijftechniek.

Flexibiliteit en kwaliteit
Doordat het klantenbestand van BMI-Thegon zo divers is, zijn ook de onderdelen die zij maken voor hun klanten heel verschillend. En dat vraagt een grote mate van flexibiliteit van het machinepark van BMI-Thegon. Voor het markeren van de onderdelen gebruikt BMI-Thegon lasermarkeerstations van SIC Marking. Eén laserstation wordt handmatig bediend en de andere door een cobot. Het markeren van grotere partijen neemt de cobot voor zijn rekening. De kleinere hoeveelheden worden gemarkeerd met de handmatig bediende laser. Zo is voor elke hoeveelheid te markeren onderdelen de meest snelle en efficiënte manier te kiezen.

Bekijk in dit filmpje de beide manieren van markeren met de laser.

Lasermarkeerstation markeren bij BMI-Thegon

Meer informatie lasermarkeerstation
Wilt u meer lezen over de verschillende lasermarkeerstations?
Klik hieronder op de machine van uw keuze en bekijk de producsheet:

L-Box
XL-Box
XXL-BOX

Via deze link komt u op onze website pagina waar u meer algemene informatie leest over een lasermarkeerstation en u vindt er een tabel waarin u in één oogopslag de verschillen in specificaties van de modellen ziet.

Liever even sparren met één van onze Sales Engineers? Bel +31 (0)10 415 64 00, mail naar info@automator.nl of vul het contactformulier in, wij nemen op werkdagen binnen een dag contact met u op.

Naar het contactformulier