4 x 'waar of niet waar' over markeren met een laser

Wij horen vaak dezelfde ideeën bij onze relaties over markeren met een laser. Een laser is duur, ingewikkeld en vast niet geschikt voor mijn toepassing, maar geeft wel een van de mooiste markeerresultaten.
Maar is dit ook echt zo? We leggen 4 vragen voor aan onze Sales Engineer en specialist op het gebied van markeren met een laser, Sander van der Valk.

Etiketteren is meer dan ‘een stickertje plakken’

Er zijn meerdere redenen om een product of omverpakking van een etiket te voorzien. Waar moet je zoal op letten bij aanschaf van een labeler? U leest er meer over in dit blog mét toelichting van onze Sales Engineer en productspecialist op het gebied van labelen, Remco Krosenbrink.

Uw onderhoud, onze zorg - de voordelen van een servicecontract

Om uw printer en/of labeler op de top van zijn kunnen te laten presteren en de levensduur te verlengen, is periodiek onderhoud noodzakelijk. Om te zorgen dat uw systeem ook daadwerkelijk met een vaste interval wordt onderhouden, helpen wij u graag! In dit blog vertellen we u wat de voordelen van een servicecontract zijn.

Voordelige én slimme oplossing voor detectie binnen uw productielijn: de Smart-VS van Datalogic

We geven u 9 redenen om de Smart-VS te integreren in uw productielijn.

Waar we ook zijn, we zijn er voor u

De Coronapandemie raakt ons allemaal. Ons sociale leven én werkleven is niet meer te vergelijken met dat van een paar maanden terug.  Bij Automator zijn we nog steeds vol voor onze klanten aan de slag! 
Uiteraard met de benodigde aanpassingen, omdat uw en onze veiligheid altijd voorop staat.

Seizoensproductie: goed voorbereid de zomer in

De discussie over het wel of niet haalbaar zijn van een Elfstedentocht deze winter, is nog gaande en toch kijken wij alvast vooruit naar de zomer. Want, heel cliché, en ook zo waar: de tijd vliegt!
Voor je het weet, draaien de machines om het zomerfruit te verwerken weer.