Vacature Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst

Wij zoeken, per direct, een enthousiaste collega met een technische opleiding of technische affiniteit voor onze commerciële binnendienst voor 40 uur per week. Je komt te werken op ons kantoor in Rotterdam. Jij bent mede verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de organisatie en pakt veel verschillende voorkomende werkzaamheden op.

Sic breidt het gamma van markeerlasers uit

Sic Marking Systems is niet voor niets een begrip op het gebied van lasermarkeren. Zij hebben niet alleen jarenlang ervaring op dat gebied, zij  hebben ook een continue drive naar het optimaliseren van deze lasers. En die combinatie maakt dat ze er bij Sic Marking Systems in geslaagd zijn om interessante vernieuwingen aan de lasers door te voeren.

Nieuwsbrief "Matthews inkjet printers: oerdegelijk en betrouwbaar"

Onze nieuwsbrief gemist?
We hebben een online versie voor u klaar staan.

Nieuw VIAJET™ T-SERIE E-model inkjet printer: print sneller + print verder= kostenreductie

Matthews Marking Systems komt met een nieuwe aansturing  in het VIAJET™ T-SERIE E-model. Deze aansturing maakt dat de printer tot 50% sneller kan printen dan de voorgangers. Daar bovenop kan het nieuwe model een hoge resolutie print maken bij een dubbel zo grote afstand tussen de printkop en het te printen oppervlak.

Automator demonstreert tijdens Empack de Zodiac Hawk: ‘s werelds eerste TTO-printer die zijn eigen print controleert.

De Zodiac Hawk beschikt over alle eigenschappen van de bestaande Zodiac HS thermal transfer printer, die zijn waarde op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit al ruimschoots bewezen heeft.

Nieuwe Datalogic DS5100 laserscanner: presteert onder alle bedrijfsomstandigheden

Datalogic, de wereldleider op het gebied van automatische data capture en procesautomatisering, kondigt de DS5100 aan: een flexibele, krachtige en compacte laserscanner.