SATO introduceert vernieuwde printer

SATO lanceert deze week het vernieuwde model van de S84NX en S86NX print engines. Wat de vernieuwde modellen aan nieuwe features hebben, licht Eric de Rijke, Projectmanager bij Automator, toe.

Automator ontvangt Certificate of Partnership SATO

Vandaag ontving onze General Manager Robert Palushaj uit handen van Emiel van Dreumel, SATO Europe, een Certificate of Partnership.

De do’s & dont’s bij printen op een gelamineerde verpakking

In de online nieuwsbrief van VerpakkingsManagement leest u het artikel 'De do’s & dont’s bij printen op een gelamineerde verpakking', waarin onze collega Remco vertelt waar je op moet letten wanneer je gaat printen op een niet-poreuze verpakking.

Eindejaarsactie SIC Marking

Beslist u komende weken nog en koopt u een machine van SIC Marking aan voor 16 december 2022? Dan mogen wij u van de leverancier een mooie korting aanbieden.

Zoveel mensen, zoveel wensen

In de online nieuwsbrief van VerpakkingsManagement staat het artikel 'Zoveel mensen, zoveel wensen', waarin we lezen dat de verschillende wensen binnen een organisatie de rode draad vormen tijdens een adviestraject bij Automator.

Wat is er te zien op stand A132 tijdens Metavak?

Ook dit jaar wordt de vakbeurs voor de metaalbewerkende maakindustrie Metavak gehouden in de Evenementenhal Gorinchem. Automator is erbij op 4, 5 en 6 oktober en te vinden op stand A132.