#verbinding in de metaalindustrie

Verbinding maken, juist nu! Op initiatief van de organisatie van Metavak, de vakbeurs voor de metaalindustrie, hebben diverse bedrijven actief in de metaalindustrie #verbinding gemaakt.

Nu op de markt: hét markeerstation voor grote onderdelen

Moet u grote onderdelen of producten, tot wel 520 mm hoog en 820 mm diep, van een markering voorzien? Lees dan snel verder, het zou zomaar kunnen zijn dat we iets interessants voor u hebben.

Waar we ook zijn, we zijn er voor u

De Coronapandemie raakt ons allemaal. Ons sociale leven én werkleven is niet meer te vergelijken met dat van een paar maanden terug.  Bij Automator zijn we nog steeds vol voor onze klanten aan de slag! 
Uiteraard met de benodigde aanpassingen, omdat uw en onze veiligheid altijd voorop staat.

Zorgkwekerij Jomajole krijgt blijk van waardering

Wij zijn gevraagd door een relatie om mee te doen aan de #FlowerBoostChallenge.  Deze challenge is bedacht om de sierteeltsector te ondersteunen in deze moeilijke tijd en tegelijkertijd iemand in je omgeving een blijk van waardering te geven met een vrolijk boeketje.

Nu verkrijgbaar: de i-speed van SIC Marking - één van de snelste geïntegreerde dotmarkeerders van het moment

SIC Marking, toonaangevende leverancier van diverse markeerapparatuur, komt nu met een razendsnelle geïntegreerde dotmarkeerder: de i-speed. Deze is één van de snelste in zijn soort en markeert tot wel 10 karakters per seconde.

SATO introduceert Plus model van etikettenprinter CL4NX

De nieuwste SATO-oplossing op het gebied van etiketten printen is de CL4NX Plus. Deze etikettenprinter biedt een aantal efficiëntievoordelen ten op zichte van de voorganger, de CL4NX. De printer is ideaal voor taken waarbij kwaliteit, nauwkeurigheid en snelheid van groot belang zijn. Lees snel verder voor de handige eigenschappen van deze nieuwste etikettenprinter.