Automator demonstreert tijdens Empack de Zodiac Hawk: ‘s werelds eerste TTO-printer die zijn eigen print controleert.

De Zodiac Hawk beschikt over alle eigenschappen van de bestaande Zodiac HS thermal transfer printer, die zijn waarde op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit al ruimschoots bewezen heeft.

Nieuwe Datalogic DS5100 laserscanner: presteert onder alle bedrijfsomstandigheden

Datalogic, de wereldleider op het gebied van automatische data capture en procesautomatisering, kondigt de DS5100 aan: een flexibele, krachtige en compacte laserscanner.

Oud en nieuw: een vernieuwde printer met oude kwaliteit

De hoge resolutie inkjet printer Torus is vernieuwd. Zowel type 380 als type 500 is onder handen genomen. De 381+ en de 501+ zijn een waardige opvolger van de huidige modellen. Onder andere door de zeer gebruiksvriendelijke manier van bediening en een zelfreinigende printkop is de huidige Torus-printer een prima machine. Maar de ontwikkelingen staan niet stil en daar profiteren de nieuwe Torus modellen van. 

DATALOGIC: Nieuwe mogelijkheden met de nieuwe IMPACT Advanced OCR software

Het ultramoderne  OCR vision-hulpmiddel zorgt voor de meest betrouwbare herkenning van moeilijk te lezen karakters onder lastige omstandigheden als niet-uniforme achtergronden, variabele lichtomstandigheden en gebogen oppervlakken.

Automator introduceert: 's Werelds eerste thermal transfer printer die zijn eigen print controleert

Automator komt met een printer die de eigen prints controleert: de Zodiac Hawk. De Zodiac Hawk beschikt over alle eigenschappen van de bestaande Zodiac HS thermal transfer printer, die zijn waarde  al ruimschoots bewezen heeft. De bewezen eigenschappen in combinatie met de revolutionaire controlefunctie en een aantal slimme verbeteringen maakt deze printer uniek in zijn klasse.

Metavak 2017: Automator is te vinden op stand 115

Binnenkort opent Evenementenhal Gorinchem drie dagen haar deuren voor alweer de 13de editie van Metavak, de vakbeurs voor de metaalbranche. De beurs wordt gehouden op 31 oktober en 1 & 2 november, van 13:00 tot 21:00 uur. Ons vindt u op stand 115, waar wij u diverse oplossingen tonen op het gebied van metaal markeren en coderen. Zien we u daar?