Metavak 2017: Automator is te vinden op stand 115

Binnenkort opent Evenementenhal Gorinchem drie dagen haar deuren voor alweer de 13de editie van Metavak, de vakbeurs voor de metaalbranche. De beurs wordt gehouden op 31 oktober en 1 & 2 november, van 13:00 tot 21:00 uur. Ons vindt u op stand 115, waar wij u diverse oplossingen tonen op het gebied van metaal markeren en coderen. Zien we u daar?

Nog een codeercase uit de praktijk

"U een codeervraag, wij een oplossing."

En dat al bijna 60 jaar lang. Wij bieden niet zomaar een codeersysteem, maar met onze jarenlange ervaring helpen wij u met het bedenken, leveren en installeren van de beste codeeroplossing. Om u een idee te geven hoe wij dat doen, staat er weer een interessante klantcase voor u klaar.

Veel leesplezier!

Daag Automator uit tijdens Empack Den Bosch!

Op 5 en 6 april wordt dit jaar de verpakkingsvakbeurs Empack in Den Bosch gehouden. Automator is aanwezig tijdens deze beurs waar de spelers uit de verpakkingsbranche elkaar ontmoeten. Op onze stand F301 vindt u, naast onze vakkundige sales engineers, een aantal innovatieve oplossingen voor in uw productielijn én de vertrouwde machines. 

Een codeercase uit de praktijk

Niko – Illuminating ideas, had een vraagstuk waarvoor niet zomaar een oplossing was te vinden. Het was een vraagstuk buiten het eigen expertiseveld, een codeervraagstuk. Met dat vraagstuk kwam Niko bij Guy Verduyckt, Sales Engineer bij Automator, terecht. 

Nieuw bij Datalogic: De MATRIX 120™, een ultra-compacte industriële 2D imager

De Matrix 120™ is de kleinste ultra-compacte industriële 2D imager die makkelijk geïntegreerd kan worden. De Matrix 120 is het allernieuwste instapmodel van de best-in-class Matrix serie. Dit is een serie hoog performante industriële 2D imagers.

Geactualiseerde bedrijfsfilm SIC MARKING

In de geactualiseerde bedrijfsfilm krijgt u een kijkje in de keuken bij SIC MARKING. Zij zijn al jaren actief in de markeerbranche en één van onze vaste leveranciers. Zij leveren hoogwaardige markeermachines voor verschillende toepassingen.