Automator staat in vakblad Voedingsindustrie

In de deze week verschenen editie 'Verpakken & Verpakkingen' van het vakblad Voedingsindustrie komt u Remco Krosenbrink, Sales Engineer bij Automator, maar liefst twee keer tegen. 

Word jij onze collega op onze technische dienst?

Ben jij of ken jij een ervaren Service Engineer die op zoek is naar een volgende uitdaging? Wij hebben plek op onze technische dienst en maken graag kennis met je!

Nieuwkomers en klassiekers te zien tijdens Empack Den Bosch

Eerder dit jaar breidde Automator het assortiment uit met een inkjet printer range en een dozensluiter. Tijdens Empack Den Bosch vindt u op stand 3.A122 een selectie uit de nieuwe machines.

Overlijdensbericht

Afgelopen weekend kregen wij het trieste bericht dat onze gewaardeerde collega Leo Hagenaars vrijdagavond 18 juni is overleden. Leo werkte ruim 16 jaar bij Automator als Service Engineer.

Inkjetprinter-range en dozensluiter toegevoegd aan assortiment

De afgelopen periode zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het voorbereiden van de introductie van een nieuw merk en een nieuw product in ons assortiment voor de Nederlandse markt. 

Wij zijn enthousiast over deze aanvulling. We zijn benieuwd wat u ervan vindt!

SATO introduceert upgrade van de 6 inch CLNX labelprinter, de CL6NX Plus

Eerder is de 4 inch variant in Plus-model geïntroduceerd en nu is ook de 6 inch variant geüpgraded naar het Plus-model. We vertellen u wat er precies veranderd is aan de labelprinter.