Meerdere kleuren tegelijk printen, kan dat?

In de online nieuwsbrief van vakblad Voedingsindustrie staat een artikel waarin Sales Engineer Remco Krosenbrink ingaat op de vraag of een industriële lijnprinter meerdere kleuren tegelijk kan printen.

Periodiek onderhoud verlengt levensduur en verbetert prestatie printer en/of labeler

Beter voorkomen, dan genezen

Vandaag in de nieuwsbrief van vakblad Voedingsindustrie een artikel over het belang van periodiek onderhoud van uw printer en/of labeler.

Review vernieuwde SATO print engines in vakblad VerpakkingsManagement

Review vernieuwde SATO printers in nieuwsbrief VerpakkingsManagement

In de online nieuwsbrief van VerpakkingsManagement staat een verwijzing naar de review van de vernieuwde SATO print engines door collega Eric de Rijke, Project Engineer bij Automator.

SATO S86NX & SATO S84NX

SATO introduceert vernieuwde printer

SATO lanceert deze week het vernieuwde model van de S84NX en S86NX print engines. Wat de vernieuwde modellen aan nieuwe features hebben, licht Eric de Rijke, Project Engineer bij Automator, toe.

SATO premier partner logo

Automator ontvangt Certificate of Partnership SATO

Vandaag ontving onze General Manager Robert Palushaj uit handen van Emiel van Dreumel, SATO Europe, een Certificate of Partnership.

De do’s & dont’s bij printen op een gelamineerde verpakking

In de online nieuwsbrief van VerpakkingsManagement leest u het artikel 'De do’s & dont’s bij printen op een gelamineerde verpakking', waarin onze collega Remco vertelt waar je op moet letten wanneer je gaat printen op een niet-poreuze verpakking.