Word jij onze collega op onze technische dienst?

Is een technisch probleem voor jou een uitdaging? En word jij blij van een optimaal werkende technische oplossing? Dan zou het zo maar eens kunnen dat wij op zoek zijn naar jou.
Wij zoeken, per direct, een ervaren Service Engineer voor 40 uur per week. Het is een gevarieerde baan, zowel qua inhoud als locatie. Het gaat namelijk om het installeren van nieuwe systemen en ook het repareren en onderhouden daarvan. Je werkt zowel in onze eigen werkplaats in Rotterdam, als bij onze klanten op locatie. Wij zien een technisch probleem als een uitdaging en stoppen niet voordat we de juiste oplossing hebben gevonden voor onze klant. We werken niet in weekenddienst, nachtdienst of ploegendienst. We verwachten wel inzet en flexibiliteit. Je komt te werken in een team van enthousiaste technici.

Wij stellen ons eerst even aan je voor
Automator is al ruim zestig jaar actief in de markt voor industriële codeeroplossingen in de food en non-food industrie. Als middelgroot en innovatief bedrijf zijn wij continue op zoek naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van coderen, markeren en etiketteren. Wij bieden niet één bepaald systeem, maar de beste oplossing.

Eigen engineering op het gebied van software, elektronica en mechanica, stelt ons in staat maatwerk te leveren. In onze werkplaats passen wij de systemen aan op de verpakkingslijn van de klant. Vervolgens verzorgen wij ter plaatse de installatie, opleiding en service.

Doordat we werken met een club mensen die hun vak écht verstaan, leveren we onze klant meerwaarde. En wij blijven onszelf ontwikkelen, mede doordat we openstaan voor initiatief en verbetervoorstellen vanuit onze mensen.

Wat zien we graag bij jou?
Herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan maken wij graag kennis met jou!

 • Je hebt minimaal de opleiding MBO – Elektrotechniek succesvol afgerond.
 • Je hebt kennis, affiniteit en handigheid met software, computers, elektronica en fijne mechanica.
 • Heb je ervaring met etiketteerapparatuur of industriële printers, dan is dat voor ons een groot voordeel.
 • Je bent flexibel en geen 9-5 type.
 • Je bent oplossingsgericht en weet anderen ervan te overtuigen dat jouw oplossing de juiste is.

Wat bieden wij jou?
Naast een marktconform salaris bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden:

 • prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • auto van de zaak
 • een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband
 • een uitdagende en dynamische functie
 • ontwikkelingsmogelijkheden
 • een gezellig, leuk team en een prettige werksfeer.

Ben je enthousiast over de functie?
Ben jij enthousiast geworden over de functie binnen ons bedrijf? En denk je dat jij een mooie aanvulling bent op onze technische dienst? Stuur snel je cv en motivatie naar Robert Palushaj, palushaj@automator.nl. Wil je liever eerst wat meer informatie over de functie? Ook hiervoor kun je bij Robert terecht. Telefonisch is hij te bereiken via 010- 415 64 00.