Tanis markeert met dotmarkeerder

Tanis is een familiebedrijf, met haar hoofdkantoor en ontwikkelingscentrum in Nederland en een wereldwijd netwerk van vertegenwoordigers. In Oosterhout ontwikkelen de medewerkers van Tanis al meer dan 25 jaar productielijnen voor allerlei soorten snoepgoed, met als specialisme productielijnen voor het maken van de lekkerste gummy’s en jelly’s.

Het unieke inhouse Innovatie Centrum geeft (toekomstige) klanten inzicht in het gehele productieproces, van het uitwerken van unieke recepten tot het samenstellen van de optimale productielijn. Tanis’ voedingstechnologen en procesingenieurs gaan daar in op alle vragen over de productie van snoepgoed.

Bij Tanis zijn ze van mening dat je niet alleen snoep deelt, maar ook kennis en ervaring. Dat zie je terug in de Tanis Academy. Van de cursus Een kennismaking met gummy's en jelly’s tot trainingen voor operators of trainingen op maat, het is allemaal mogelijk bij de Tanis Academy.

Genoeg inspirerende dingen te zien op de Tanis website, dus neem eens een kijkje!

Markeren om makkelijk te assembleren
De door Tanis gemaakte productielijnen worden voor verzenden uit elkaar gehaald. Om op de eindbestemming snel de onderdelen weer op de juiste plek op de lijn te hebben, worden ze voorzien van een markering.
Daarnaast worden de geteste onderdelen gemerkt, zodat precies duidelijk is wat getest en goedgekeurd is.
Beide handelingen doen ze bij Tanis met een E-mark dotmarkeerder van SIC Marking.

Dotmarkeerder blijkt oplossing
In het verleden is gewerkt met het aanbrengen van stickers. Deze werden nat, verschoven of scheurden en daarmee verloor de informatie zijn leesbaarheid.
De markering etsen leek even de oplossing te zijn, maar ook hier bleken in de praktijk wat nadelen aan te kleven: de markering was niet altijd diep genoeg en niet altijd even netjes.
De E-mark dotmarkeerder bracht uitkomst:

  • een eenvoudig te bedienen handheld markeerder;
  • die consequent een duidelijk en goed leesbare markering maakt;
  • en door de instellingen aan te passen is de diepte van de markering aan te passen.

In een op locatie bij Tanis gemaakt filmpje van nog geen minuut ziet u hoe de E-mark wordt ingezet.

> Naar het filmpje

Meer informatie
Wilt u wat meer lezen over de E-mark of over dotmarkeren? We hebben wat linken, die u mogelijk interessant vindt, voor u onder elkaar gezet:

De E-mark brochure
De E-mark XL brochure
De range draagbare dotmarkeerders
De verschillende typen dotmarkeerders

Wilt u liever contact met één van onze medewerkers? Bel naar +31 (0)10 415 64 00, stuur een mailtje naar info@automator.nl of vul via de button hieronder het contactformulier in, dan hoort u op werkdagen binnen 24 uur van ons!

Neem contact met mij op