QiZiNi plakt etiketten met labeler van EME

Bij QiZiNi maken ze al ruim 20 jaar de lekkerste sandwiches, wraps, (luxe) panini‚Äôs, gevulde baguettes en belegde broodjes. QiZiNi staat voor handgemaakte kwaliteit, verrassende smaakcombinaties, continu werken aan nieuwe idee√ęn en duurzaamheid. De QiZiNi-producten moeten niet alleen lekker zijn, ze worden ook op duurzame wijze gemaakt. Bijvoorbeeld door het gebruik van zoveel mogelijk duurzame ingredi√ęnten en het verminderen van de milieu-impact bij onder andere productie en transport.

Lekkere trek gekregen bij het idee aan al het smakelijks dat QiZiNi maakt? Het is moeilijk kiezen, maar wij tippen toch de wrap hete kip als onze favoriet. Op de website van QiZiNi vind je ter inspiratie recepten van gerechten die heerlijk smaken in combinatie met één van de QiZiNi-specialiteiten.

Elk gerecht een eigen etiket
Elk gerecht bij QiZiNi heeft uiteraard een etiket waarop staat wat er in de verpakking zit. Deze etiketten zijn voorgedrukt met onder andere de naam van het gerecht en een ingredi√ęntenoverzicht. Omdat op √©√©n lijn meerdere gerechten gemaakt worden, is een labeler waarbij de etiketten gemakkelijk te wisselen zijn een must. QiZiNi gebruikt hiervoor naar volle tevredenheid een labeler uit de EME 2000-serie, de EME 2-200 labeler. In dit filmpje is de labeler ‚Äėaan het werk‚Äô.Compact en gebruiksvriendelijk
De EME 2000-serie labelers hebben een modern en compact ontwerp. Het bedieningspaneel, met functietoetsen en verlicht display, is ge√Įntegreerd. De stappenmotor met microstapaandrijving zorgt voor een precieze en bijna geruisloze labeling. Het interne geheugen bewaart zonder enig probleem alle instellingen van elk type label voor een snelle opstart en gemakkelijke omschakelingen naar andere labels. Vooral die laatste eigenschap maakt de labeler prima geschikt voor QiZiNi: een snelle doorloop van de productie met relatief veel etiketwisselingen.

Meer informatie
Meer informatie over de EME 2000-serie labelers is te vinden op deze website via deze link. Wilt u wat meer te weten komen in een gesprek met één van de Sales Engineers? Dat kan! Bel +31 (0)10 415 64 00 of stuur een e-mail naar info@automator.nl. Het contactformulier invullen kan ook. Dan wordt er binnen een werkdag contact met u opgenomen.

Meer lezen over EME labelers