Coderen, etiketteren en identificeren

Alweer 60 jaar heeft Automator zich gespecialiseerd in diverse oplossingen op het gebied van industrieel coderen en etiketteren. Van standaardoplossingen die aansluiten op de vraag van de gebruiker, tot klantspecifieke maatwerkoplossingen. Met een eigen afdeling engineering en werkplaats is Automator in staat om altijd dié oplossing te bieden die het beste aansluit op uw situatie.

Trend: een extra oogje in het zeil houden

De vraag vanuit wet- en regelgeving én de consument om goed leesbaar de ingrediënten en vergelijkbare gegevens op een verpakking te plaatsen, blijft toenemen. Logischerwijs zien we tegelijkertijd vanuit producenten de groeiende vraag naar het controleren van bijvoorbeeld de leesbaarheid van de geplaatste gegevens. Sinds een aantal jaren hebben wij dan ook een uitgebreid assortiment scanners en visiesystemen van Datalogic aan ons assortiment toegevoegd. Hierdoor bieden wij niet alleen een scala aan mogelijkheden om gegevens op een verpakking te plaatsen, maar bieden we ook de extra zekerheid daarna: een controle van de opdruk.

Praktische informatie Empack 2019

Locatie
Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Diezekade 2
5222 AK ‘s-Hertogenbosch
Nederland

Data
3 april 2019
4 april 2019

Openingstijden
Beide dagen van 9:00 tot 17:00 uur 

Meld u aan

Via deze link kunt u zich gratis aanmelden. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per e-mail.

Zien we u daar?

Heeft u een vraagstuk op het gebied van coderen, etiketteren en/of identificeren? Bezoek Automator op stand 3.B122. Wij demonstreren daar live een selectie uit onze oplossingen.

Graag tot ziens in Den Bosch!