Dit jaar geen Empack voor ons, wel graag in contact met u!

De vakbeurs Empack is dit jaar, vanwege de COVID-19-pandemie, twee keer verzet, van maart naar juni en van juni naar september. Het leek aan het begin van de zomer de goede kant op te gaan met de ontwikkelingen rondom het virus: het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames nam af, er werden vanuit de overheid een aantal beperkende maatregelen teruggedraaid en ook het houden van vakbeurzen kreeg vanuit de overheid weer een “go”.

Situatieschets keuzemoment
Helaas kregen we in de afgelopen weken te maken met een toename van het aantal besmettingen met COVID-19 in NL en in andere (Europese) landen. Reisadviezen werden aangepast, mensen moesten onverwachts hun vakantie afbreken en bij thuiskomst eerst in quarantaine. En ook scherpte de overheid, een aantal eerder versoepelde, maatregelen weer aan. Gelukkig zien we op dit moment in ons land nog geen tweede golf. 

Deelname Empack geannuleerd
Hoe alle ontwikkelingen omtrent het virus verder gaan verlopen, is ook voor ons een vraag. Empack staat echter wel gepland in september en bij ons rees dan ook de vraag: hoe verantwoord is onze deelname? Wij hebben besloten dat we het voor Automator, vanwege de onzekerheid op dit moment, niet verantwoord vinden om deel te nemen aan de vakbeurs.

Toelichting annulering
De veiligheid en het veiligheidsgevoel van onze medewerkers, én van onze relaties, is zeker in deze tijd prioriteit nummer 1. Daarnaast komt er een moment dat we echt met de voorbereidingen aan de slag moeten gaan om een stand neer te zetten, die ook wat brengt voor de bezoekers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het transporteren van demo-units vanuit het buitenland.”, licht Robert Palushaj, Deputy General Manager bij Automator, toe.
De beslissing van wel of niet gaan konden we niet langer meer uitstellen.” gaat Robert verder, “Hoe graag we u ook hadden ontmoet in Utrecht aankomende september, wij voelen op dit moment te veel onzekerheid over de ontwikkelingen van het COVID-19-virus om aan de beurs deel te nemen over een paar weken. Daarom hebben wij onlangs besloten om onze deelname aan Empack Utrecht in september te annuleren.”

Geen Empack voor ons, maar wel graag in contact met u!
Dat u ons niet vindt op een stand tijdens Empack Utrecht, zegt natuurlijk niet dat we u niet kunnen laten zien wat we voor u kunnen betekenen. Integendeel! De afgelopen periode is er vaker een beroep gedaan op onze creativiteit om te laten zien wat we kunnen.

We zien diverse mogelijkheden om u te demonstreren wat we voor u kunnen betekenen. De meest eenvoudige manier is het verzorgen van representatieve samples. Aarzel niet om uw samples te sturen! Wij kijken dan met plezier hoe we het beste resultaat krijgen en delen dat uiteraard snel met u.
Maar bijvoorbeeld ook een persoonlijke demo, uiteraard met inachtneming van voldoende afstand, (bij ons) op locatie behoort vaak tot de mogelijkheden.
Kortom: neem gewoon contact met ons op als u op zoek bent naar een (nieuwe) manier van coderen, etiketteren of identificeren. Er is altijd een manier te vinden om u een goed inzicht te geven in de mogelijkheden.” vat Robert samen.

Ik wil graag een vrijblijvende demo

Empack Den Bosch 2021
Volgend jaar wordt Empack in Den Bosch gehouden op 31 maart en 1 april. Wij gaan er nu vanuit dat er tegen die tijd meer duidelijkheid is en dat we met vertrouwen naar Den Bosch afreizen.
We kijken ernaar uit om u weer te ontmoeten tijdens de vakbeurs in Den Bosch!