Een feestje vier je samen!

Onlangs hebben wij ons diamanten jubileum mogen vieren. Op 1 oktober bestonden we precies 60 jaar. Met alle medewerkers hebben we een mooi feest gevierd in onze vestigingsplaats Rotterdam. Deze medewerkers en hun inzet zijn belangrijke bouwstenen voor onze organisatie. Een andere onmisbare factor is onze klant! Graag laten we die ook meedelen in onze feestvreugde.

Wie jarig is trakteert!

En dat is dan ook precies wat wij gaan doen: trakteren! De eerste 60 klanten die bij ons een order plaatsen vanaf 1 november trakteren wij op een echte Rotterdamse lekkernij.

Er zijn eigenlijk maar 3 voorwaarden verbonden aan deze traktatie:

  • we maken het liefst zoveel mogelijk mensen blij, dus wij geven maximaal 1 pakket per klant. Plaatst u meerdere orders dan belonen we deze natuurlijk wel met een hartelijk 'Dank u wel' ;-)
  • het minimale orderbedrag is 250,- euro
  • last but not least: geniet van de lekkernij!

De traktaties staan klaar. Uw order zien wij vanaf nu graag tegemoet!

Wacht niet te lang, want op=op.

Jubileumjaar is feestjaar

Wij voelen ons het hele jaar een beetje jarig. Daarom komen we later in ons jubileumjaar met een volgende traktatie. Hou uw mailbox in de gaten. Krijgt u onze nieuwsbrief niet? Stuur ons een mail dat u zich graag wilt inschrijven voor de nieuwsbrief en wij maken het voor u in orde!

Kunnen wij in de tussentijd iets voor u betekenen, laat het ons weten! U bereikt ons via telefoonnummer +31 (0)10 415 64 00 of door een e-mail te sturen aan info@automator.nl.

Tot ziens!

 

--- UPDATE november 2018---

De pakketten zijn ondertussen allemaal vergeven. Bedankt voor de leuke reacties!