Gold partner Datalogic

 

Datalogic heeft deze maand haar nieuwe partnerprogramma geïntroduceerd. Naast het distributeur-zijn biedt Datalogic nu ook een partnerschap aan haar distributeurs. Automator maakt graag gebruik van het aanbod om de samenwerking te verdiepen.

Betekenis partnerschap

Door het partnerschap intensiveren en professionaliseren wij de bestaande samenwerking nog verder.
Datalogic onderschrijft met het partnerschap het belang van de aanvullende kracht van de kennis en kunde van de partner bij het distribueren van de Datalogic visie- en inspectieapparatuur. Andersom benadrukken wij als Automator achter de kwaliteit van de apparatuur van Datalogic te staan. We commiteren ons aan het up to date houden van onze kennis en kunde en het op de hoogte blijven van de laatste (technische) ontwikkelingen van de Datalogic apparatuur in ons assortiment.

Wat heef het partnerschap voor u als voordeel?

Datalogic en Automator bundelen de krachten en versterken elkaar. Dit betekent dat u ervan op aankunt dat u altijd de best passende oplossing en vakkundige technische ondersteuning krijgt op uw visie- en/of inspectieoplossing!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de visie- en inspectieapparatuur van Datalogic? Bel ons op +31 (0)10 415 64 00 of stuur een e-mail naar info@automator.nl.