Inkjetprinter-range en dozensluiter toegevoegd aan assortiment

De afgelopen periode zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het voorbereiden van de introductie van een nieuw merk en een nieuw product in ons assortiment voor de Nederlandse markt. 

We breiden ons aanbod inkjetprinters uit én we voegen een dozensluiter en flexibele rollenbaan toe aan ons assortiment.

Wij zijn enthousiast over deze aanvulling. We zijn benieuwd wat u ervan vindt!

Nieuwe inkjetprinter-range

De Anser U2-range is een mooie aanvulling op ons al bestaande aanbod inkjetprinters. Het zijn compacte, onderhoudsarme en betrouwbare inktjetprinters met bijzonder veel mogelijkheden én een verrassend lage prijs.

We kunnen u nu zelfs een draagbare inkjetprinter, de Anser U2 Mobile, aanbieden!

Hieronder ziet u de modellen van de Anser U2 inkjetprinter.
(Voor de beste weergave van de tabel, bekijk deze op een desktop of tablet.)

Anser U2 inkjetprinter-
range

Anser U2 ProS Anser U2 SmartOne Anser U2 Smart Anser U2 Mobile
Omschrijving Anser U2 ProSPrint op poreuze, semi-poreuze en niet-poreuze materialen. Anser U2 SmartOnePrint tot wel 25,4 mm hoog op poreuze en semi-poreuze materialen. Anser U2 SmartPrint tot 12,7 mm hoog op poreuze en semi-poreuze materialen. Anser U2 MobileHandheld printer - print op poreuze, semi-poreuze en niet-poreuze materialen.

Een tabel met meer specificaties van de verschillende modellen, vindt u op de pagina Inkjetprinter.

Dozensluiter Taper 103 SD

Een helpende hand bij het sluiten van uw dozen
De dozensluiter Taper 103 SD biedt u een helpende hand bij het sluiten van uw dozen.  Bekijk de pagina Dozensluiter voor meer informatie.

U kunt de transportbaan van de dozensluiter verlengen met een flexibele rollenbaan.  In de product sheet  Flexibele rollenbaan EXE 103 vindt u de specificaties van de rollenbaan.

Combideal - dozensluiter én inkjetprinter slechts € 3.350*

Dozensluiter en inkjetprinter in één toepassing
Bent u op zoek naar een toepassing, waarmee u tegelijkertijd dozen kunt sluiten en bedrukken? Dan hebben we een mooie aanbieding voor u.

Met de combinatie van de dozensluiter Taper 103 SD en de Anser U2 Smart inkjetprinter haalt u een efficiënte oplossing in huis om uw dozen in één handeling te sluiten en te bedrukken. 

Benieuwd naar de combinatie in de praktijk?
Bekijk het, in nog geen minuut, in het filmpje dat we voor u hebben gemaakt via deze link of klik op de play button in de foto. 

Zit er iets voor u tussen?

De aanvulling op ons assortiment hebben we natuurlijk gedaan, omdat wij denken dat we u daarmee een nóg completer aanbod leveren. Heeft u een machine gezien, waarvan u denkt dat het wat voor u is? Daar doen we het voor!

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op. U bereikt ons via telefoonnummer 010-415 64 00 of door het sturen van een mailtje naar info@automator.nl.

U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Neem contact met mij op