SATO introduceert Plus model van etikettenprinter CL4NX

De nieuwste SATO-oplossing op het gebied van etiketten printen is de CL4NX Plus. Deze etikettenprinter biedt een aantal efficiëntievoordelen ten op zichte van de voorganger, de CL4NX. De printer is ideaal voor taken waarbij kwaliteit, nauwkeurigheid en snelheid van groot belang zijn. Lees snel verder voor de handige eigenschappen van deze nieuwste etikettenprinter.

Nieuwigheden op de CL4NX Plus
De Plus variant biedt een aantal slimme aanpassingen ten op zichte van de eerdere versie. Remco Krosenbrink, Sales Engineer bij Automator, licht toe: “De CL4NX Plus is ontworpen om de gebruiker van de etikettenprinter tijd te besparen, verspilling te verminderen en naadloos te integreren in bestaande processen. De efficiëntie wordt aanzienlijk verhoogd, dankzij de verbeterde printsnelheden en de mogelijkheid om gebruik te maken van Thermal Transfer en Direct Thermisch in een continue of tear-off-modus.

De CL4NX Plus kan uw productieproces een efficiëntie boost geven door de volgende functies:

  • Verhoogde afdruksnelheid van 14 ips, zelfs bij 305 pi
  • Verbeterde precisie voor micro-label toepassingen
  • Binnen zijn klasse de beste lintkern met 30% meer capaciteit
  • Geschikt voor Application Enabled Printing (AEP)SOTI Connect
  • Automatisch kalibreren van media voor het aanpassen van sensorniveaus voor een kortere insteltijd

Daarbovenop: door de maar liefst 30 vooraf in de GUI geïnstalleerde talen kunnen we spreken van een internationale oplossing.

Makkelijk integreerbaar
De nieuwe printer biedt een aantal verbeteringen en is daarbij ook nog eens gemakkelijk te integreren. En dat is wel zo makkelijk als u al een SATO printer in uw productieproces gebruikt!
Zo is de CL4NX Plus:

  • 100% compatibel met de huidige CL4NX - Perfect passende integratie van nieuwe printers in bestaande applicatie
  • Emulatiesoftware zo gemaakt dat het intuïtieve integratie in bestaande workflows mogelijk maakt

Meer weten over de nieuwe SATO etikettenprinter?
Bel +31 (0)10 415 64 00 of stuur een mailtje naar info@automator.nl. Dan zorgen de medewerkers op de binnendienst dat uw vraag beantwoord wordt of dat u bij de juiste collega terecht komt.