SATO introduceert upgrade van de 6 inch CLNX labelprinter, de CL6NX Plus

Eerder is de 4 inch variant in Plus-model geïntroduceerd en nu is ook de 6 inch variant geüpgraded naar het Plus-model. Wat precies de verbeteringen aan de printer zijn leest u hieronder.

Wat is anders aan de CL6NX Plus voor de gebruiker?
Om u precies te vertellen wat er nu veranderd is aan de printer, hebben we Gert-Jan Demeijer, Project Manager bij Automator,  gevraagd de belangrijkste punten voor de gebruiker te benoemen.

  • De CL6NX Plus heeft een smart printkop. Gert-Jan licht toe: “Bij deze printkop wordt er op de printkop zelf bijgehouden én onthouden hoeveel er met de printkop geprint is.”
  • De platenroller heeft een visuele slijtage-indicatie.Op de platenroller is een streep aangebracht. Deze streep geeft een visuele indicatie van de slijtage van de rol. Als het streepje weg is, weet de operator dat de rol vervangen moet worden,” legt Gert-Jan uit.


Overige eigenschappen printer
Naast de aanpassingen, zijn er nog een aantal interessante eigenschappen van de printer te noemen:

  • Hoge afdruksnelheid - drukt tot wel 16% sneller af dan vergelijkbare industriële printers, zelfs bij hoge resolutie.
  • Zeer nauwkeurig – de printer drukt met grote precisie af en is daardoor bijvoorbeeld zeer geschikt voor het bedrukken van micro-etiketten.
  • Slijtvast en functioneel design – de printer heeft een metalen behuizing met tweedelig deksel, geschikt voor gebruik in een industriële omgeving met weinig ruimte.
  • Intuïtieve bediening - snel ingrijpen bij storingen is mogelijk, doordat ze duidelijk worden aangegeven met rode en blauwe LED-waarschuwingslampjes. Onderhoud uitvoeren en problemen oplossen, verloopt sneller met behulp van videobegeleiding op het LCD-kleurenscherm.
  • Eenvoudig te installeren en onderhouden – doordat diverse onderdelen ter plekke vervangen kunnen worden zonder gereedschap, zoals een inklikbare printkop en aandrukrol, is installatie en onderhoud eenvoudig.

Lees meer over deze en alle andere eigenschappen van de printer in de brochure SATO_CL6NX_Plus.

Wilt u meer weten over deze printer?
Stuur een mailtje naar info@automator.nl of bel naar +31 (0)10 415 64 00.