SIC MARKING NIEUWS: herfstactie én introductie verbeterde geïntegreerde krasmarkeerder

SIC marking introduceert verbeterde geïntegreerde krasmarkeerder

De eisen die in China gesteld worden aan een VIN (Vehicle Identification Number) zijn aangescherpt. Om op de nieuwe eisen aan te sluiten is SIC aan de tekentafel gaan zitten. De nieuwe SIC geïntegreerde krasmarkeerder i124s is hiervan het resultaat. De machine geeft echter meer voordeel, dan alleen een groter markeerveld om aan de aangescherpte VIN eisen in China te voldoen.

Unieke eigenschappen i124s
De techniek ontwikkelt zich continu. Sander van der Valk, Sales Engineer bij Automator, vertelt over het idee achter de verbeteringen in de i124s: “Aangezien er toch opnieuw kritisch naar de machine gekeken moest worden, is meteen gekeken waar verdere ruimte voor verbetering zat met de huidige kennis en mogelijkheden. En dat is niet zonder resultaat.”
We zetten de aanpassingen voor u op een rij:

  • De krasmarkeerder kan tot wel 0,3 mm diep markeren
  • De markering is van een verbeterde kwaliteit – de machine is de eerste krasmarkeerder met een double effect piston en position sensor om te voorkomen dat er sleepkrasjes ontstaan tussen de karakters
  • De krasmarkeerder is stiller dan zijn voorganger
  • Gemakkelijk te integreren in toepassingen die robot-bediend worden
  • De nieuwste krasmarkeerder kan weer net even sneller markeren dan zijn voorganger

En natuurlijk ook …..
Natuurlijk vindt u ook de vertrouwde eigenschappen van zijn voorganger terug in de i124s. Zo kunt u weer rekenen op een duurzame machine die compatibel is met veel andere systemen. Sander van der Valk vult aan: “Het is een uiterst gebruiksvriendelijke machine, bedienen is eenvoudig. Daarnaast staat SIC bekend om haar degelijke apparaten. U heeft dan ook een betrouwbare krasmarkeerder aan de i124s.”

In het kort

Heel in het kort kunnen we zeggen dat deze machine is uitgerust met de beste opties van dit moment. De machine brengt uw productieproces weer een stapje verder door een efficiëntere, snellere wijze van markeren. Bijkomend voordeel is dat u ook nog eens een kostenreductie realiseert.

Herfstactie SIC
Beslist u dit jaar nog en koopt u een machine van SIC aan voor het einde van 2019? Dan mogen wij u van de leverancier een mooie korting aanbieden. Deze korting geldt ook voor diverse andere modellen. Neem dus gerust contact met ons op als u op zoek bent naar een markeermachine. Wij denken graag met u mee naar de best passende en meest voordelig oplossing voor u.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de nieuwe SIC geïntegreerde krasmarkeerder i124s of over één van onze andere markeerders? Sander van der Valk (NL) en Frank van Dyck (BE) vertellen u graag meer! Pak de telefoon en bel +31 10 415 64 00, stuur een e-mail naar info@automator.nl of vul het contactformulier in.