Wat is er te zien op stand A132 tijdens Metavak?

Nog even en het is weer zover: Metavak 2022. Ook dit jaar wordt de vakbeurs voor de metaalbewerkende maakindustrie gehouden in de Evenementenhal Gorinchem. Automator is erbij op 4, 5 en 6 oktober en te vinden op stand A132.

Praktische informatie en toegangsticket
Beursdagen
Dinsdag 4 oktober                          13.00 – 21.00 uur
Woensdag 5 oktober                    13.00 – 21.00 uur
Donderdag 6 oktober                   13.00 – 21.00 uur

Locatie
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Toegangsticket
U kunt een gratis toegangsticket aanvragen via deze link.
De link is meerdere keren te gebruiken.

Metavak
Op de Metavak beursvloer vindt u onder andere leveranciers op het gebied van automatisering, verspanen, plaatbewerking, verbinden en markeren. Onder het genot van een gratis hapje en drankje bezoekt u ongedwongen de exposanten van uw keuze.
Op het gebied van markeren vindt u een greep uit het uitgebreide assortiment van Automator op de stand.  Zo ziet u bijvoorbeeld een lasermarkeerstation en verschillende handheld toepassingen.
“Veel toepassingen zijn gebruiksklaar, u kunt direct met eigen ogen zien wat de verschillende machines kunnen,” vertelt Sander van der Valk, Sales Engineer bij Automator en aanwezig tijdens Metavak.
Vraag mij of één van mijn collega’s om een demo tijdens uw bezoek!

Van laser tot stempels
Automator is sinds 1958 actief en vanaf dag één is markeren op metaal een van de expertises. Gebaseerd op de uitgebreide ervaring is het assortiment in de loop der jaren uitgebreid, met als resultaat een compleet aanbod markeeroplossingen.
“Ikzelf en veel van mijn collega’s draaien al behoorlijk wat jaartjes in de branche mee. We leggen een doordacht advies op tafel, rekening houdend met de eisen, wensen en het budget van de klant," vult Sander aan.
"Dat varieert van een oplossing in de vorm van een standaard machine tot op maat gemaakte toepassingen. Van stempels tot lasers. Met de klant zoeken naar die optimale oplossing, is wat mijn vak zo leuk maakt!"

Zien we u in Gorinchem?
Sander en zijn collega’s ontmoeten u graag in Gorinchem tijdens Metavak. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de beurs te bezoeken, maar wel eens willen kijken naar de markeermogelijkheden die Automator biedt, neem contact met ons op.
We zijn bereikbaar via +31 (0)10 415 64 00 en info@automator.nl.
U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij binnen één werkdag contact met u op.

Toegangsticket aanvragen