Zorgkwekerij Jomajole krijgt blijk van waardering

Wij zijn gevraagd door een relatie om mee te doen aan de #FlowerBoostChallenge.  Deze challenge is bedacht om de sierteeltsector te ondersteunen in deze moeilijke tijd en tegelijkertijd iemand in je omgeving een blijk van waardering te geven met een vrolijk boeketje.

Wie kan er wel een steuntje in de rug gebruiken?
Onze medewerkers hebben mensen werkzaam in de zorg, het onderwijs of een vitaal beroep aangedragen. De medewerkers in die sectoren kunnen, nu er veel van ze gevraagd wordt, wel een steuntje in de rug gebruiken.
Kiezen tussen de genomineerden is onmogelijk, het zijn allemaal kanjers! Daarom zijn we gaan loten.

De bloemen gaan naar ...
Degenen die we vanuit Automator een bloemetje zijn gaan brengen, zijn:
de medewerkers van Zorgkwekerij Jomajole.*
Met wat aanpassingen in de dienstverlening, geeft Zorgkwekerij Jomajole, ook in tijden van Corona, haar cliënten een zinvolle dagbesteding.

Wat was het mooi om een kijkje te mogen nemen bij Jomajole. Om te zien met hoeveel passie en liefde er gewerkt wordt. De medewerkers die niet aanwezig waren ontvangen natuurlijk ook een boeketje.

Zorgkwekerij én kersenkwekerij
Naast het bieden van dagbesteding, kweekt Jomajole kersen. Nog een paar weken en dan kunnen de eigen gekweekte kersen weer gekocht worden. Uiteraard op een aangepaste manier, zodat het voor de medewerkers én klanten veilig is. Hou de website van Jomajole in de gaten voor de start van de verkoop! 

Pas goed op elkaar en #staysafe!

 

* Zorgkwekerij Jomajole is sinds 2016 actief en biedt een zinvolle dagbesteding aan. De zorgkwekerij richt zich op de jeugd  en op volwassenen voor wie het door omstandigheden (tijdelijk) moeilijk is om in het reguliere onderwijs/arbeidsproces te functioneren.