PEGA boottrailers plaatst markering met draagbare dotmarkeerder

PEGA boottrailers
PEGA boottrailers ontwikkelt, produceert en levert boottrailers sinds 1955. Begonnen met 4 broers en ondertussen internationaal toonaangevend. De PEGA boottrailer levert door zijn robuuste chassis een uitstekende wegligging en lange levensduur. De PEGA boottrailers voldoen aan alle Europese normen.
De uiteindelijke klant, dienstverlening en kwaliteit staan voorop. En dat dat resulteert in heel wat tevreden gebruikers is te zien in de mooie sfeerimpressie gemaakt door PEGA.

Elke trailer een chassisnummer
Elke boottrailer die door PEGA gemaakt wordt, krijgt een uniek chassisnummer. Deze markering maken zij met een draagbare dotmarkeerder, de E10 P123 van SIC Marking.

Omdat de dotmarkeerder elke keer op dezelfde hoogte de markering moet aanbrengen, hebben ze bij PEGA een verrijdbaar frame gemaakt, waarin de markeerder hangt. Hiermee rijden ze de markeerder moeiteloos de hele werkplaats rond en voorzien zo de boottrailers van een unieke markering, voordat ze richting klant gaan.

Bekijk hier het tot stand komen van de markering op de boottrailers.

Meer informatie
Meer informatie over alle verschillende typen dotmarkeerders vindt u hier op onze website of via één van onze Sales Engineers. Deze laatste bereikt u met een telefoontje naar +31 (0)10 415 64 00 of stuur een e-mail naar info@automator.nl.

Naar alle dotmarkeerders