Voordelige én slimme oplossing voor detectie binnen uw productielijn: de Smart-VS van Datalogic

We zien steeds vaker dat bedrijven binnen hun productieproces vertrouwen op geautomatiseerde inspectieoplossingen.  Het automatiseren van de inspectie binnen een productielijn brengt voordelen op onder andere het gebied van de snelheid waarmee gecontroleerd kan worden, de kosten die bespaard kunnen worden en het voorkomen van waste, doordat er te lang door wordt geproduceerd voordat het mankement op de lijn wordt gedetecteerd bij een steekproefcontrole. 

De Smart-VS sensor van Datalogic biedt u zekerheid door het geautomatiseerd  verzorgen van de detectie binnen uw productielijn. Zo controleert de sensor de aan- of afwezigheid van objecten, zoals doppen, etiketten of prints op uw afvullijn. Ook de controle van de oriëntatie van objecten voert de sensor moeiteloos uit, ongeacht materiaalsoort, kleur, afmeting of formaat.

We geven u hieronder 9 redenen om de Smart-VS te integreren in uw productielijn.

Groot voordeel Datalogic Smart-VS

De Smart-VS onderscheidt zich vooral door het bedieningsgemak. Door de innovatieve configuratiesoftware is er geen gespecialiseerde training en expertise van de operators nodig. Tijdrovende en kostbare configuraties zijn ook verleden tijd.

En dat is nog niet alles!

De overige 8 redenen om voor de Smart-VS te kiezen

Naast het gebruiksgemak, heeft de Smart-VS sensor nog meer te bieden. We hebben de voordelen voor u overzichtelijk onder elkaar gezet:

  • verhoogt de productiviteit van uw industriële toepassing;
  • zeer gemakkelijk en low-cost te integreren in uw productielijn;
  • opmerkelijk lage TCO ten op zichte van complexe vision-sensorsystemen;
  • robuuste metalen IP67-behuizing;
  • compacte afmeting;
  • kan op afstand bediend worden;
  • inzicht via real-time statistieken;
  • zelflerend.

Over de twee laatste punten vertellen we u hieronder meer.

Ja, ik wil meer weten over de Smart-VS

Real-time statistieken

De Smart-VS kan op afstand worden geconfigureerd en bediend via een webserver met een gebruiksvriendelijke grafische gebruikersinterface (GUI). Deze interface biedt real-time statistieken over metingen op de productielijn en functies, zoals het opslaan van de gegevens en afbeeldingen. U heeft dus op elk gewenst moment inzicht in wat er gebeurt op uw productielijn.

Zelflerend

De Smart-VS heeft de capaciteit om zelf te leren vanuit de detectieomstandigheden, om zo toepassingen op te lossen.

Zelfs met een moeilijke achtergrond, slecht verlichte omgeving, producten met weinig contrast of complexe materialen.

Nieuwsgierig geworden naar de Smart-VS?

Het gaat te ver om u alle ins en outs van de sensor in dit blog te vertellen. Natuurlijk kijken we graag met u naar uw productieomgeving en wat de Smart-VS daarin voor u kan betekenen. Bel ons op +31 (0)10 415 64 00 of stuur een e-mail naar info@automator.nl.

PS Wilt u liever eerst zelf de technische specificaties van de Smart-VS bekijken? U vindt ze in datasheet Datalogic Smart-VS.