Nu verkrijgbaar: de i-speed van SIC Marking - één van de snelste geïntegreerde dotmarkeerders van het moment

SIC Marking, toonaangevende leverancier van diverse markeerapparatuur, komt nu met een razendsnelle geïntegreerde dotmarkeerder: de i-speed. Deze is één van de snelste in zijn soort en markeert tot wel 10 karakters per seconde.

Razendsnel
De i-speed van SIC Marking is een toevoeging aan het assortiment markeerders van de fabrikant. En wat voor één! Deze dotmarkeerder kan razendsnel een kwalitatief hoogwaardige markering maken op zeer uiteenlopende materialen. En is daarnaast ook nog eens uitstekend te integreren in een industriële omgeving. “Met een relatief simpele software update van uw bestaande E10 Sic controller, is het mogelijk om de nieuwste dotmarkeerder i-speed te koppelen aan uw bestaande controller. Dit maakt het extra interessant om eens te kijken wat voor productievoordeel er is te behalen met deze i-speed als er behoefte is aan een hogere snelheid van markeren binnen het productieproces.” licht Sander van der Valk, Sales Engineer bij Automator, toe.

Snelheid én kwaliteit
De i-speed is uitgerust met de allernieuwste markeertechnologie. De snelheid van markeren is hierdoor significant sneller. Dit neemt niet weg dat de markeermachine ook gewoon een kwalitatief hoogstaande machine is, zoals u van SIC Marking gewend bent. “Zo is de i-speed een robuuste machine die minimaal onderhoud nodig heeft, “ verduidelijkt Sander, “geschikt is voor gebruik in een industriële omgeving en markeert op verscheidene materialen en oppervlaktes. De e10 controller zorgt voor een hoog gebruiksgemak voor de operator en optioneel is er software beschikbaar om de dotmarkeerder via de PC te bedienen.”
Meer informatie en de technische specificaties vindt u in de brochure SIC Marking i-speed.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?
Wilt u  met Sander of één van zijn collega’s eens sparren over de mogelijkheden die de i-speed kan bieden binnen uw productieproces? Bel +31 (0)10 415 64 00 of stuur een mailtje naar info@automator.nl.