Tip! Maak een back-up van uw printerinstellingen.

Het zal u maar gebeuren.....
Door een storing raakt uw printer al zijn instellingen kwijt en gaat naar de fabrieksinstelling. Of er wordt per ongeluk een verkeerde configuratie naar de printer gestuurd met hetzelfde resultaat: de printerinstellingen moeten opnieuw ingesteld worden.

Better safe than sorry

Gelukkig komt het niet vaak voor. Maar om te voorkomen dat u alle printerinstellingen handmatig opnieuw moet invoeren, raden we u aan om er een kopie van te maken. Het is in een mum van tijd gedaan en het levert u zoveel tijdwinst op, wanneer u het nodig heeft. De instellingen vindt u op uw printer onder de naam 'CLARITY-Parameterarchieven'. 

Direct naar de handleiding

Back-up parameterarchief maken

Balen! Wanneer uw printerinstellingen opnieuw ingesteld moeten worden en u dat handmatig moet doen.

Maak nu een back-up en bewaar deze op een USB-stick, om het uzelf straks een stuk gemakkelijker te maken.

Parameterarchief terugzetten

Door de gemaakte back-up van het parameterarchief, met daarin uw printerinstellingen, terug te zetten, beschikt u in no time weer over uw vertrouwde printerinstellingen!

In de handleiding leest u hoe u in 12 stappen uw printerinstellingen terugzet.

Handleiding

In de Handleiding parameterarchief vindt u een stappenplan hoe u zelf een back-up kunt maken en hoe u de back-up weer terug kunt zetten als dat nodig is.

De handleiding geeft u de stappen voor de volgende printers:
Zodiac HS & ES - Zodiac Hawk - Zodiac Falcon - Zodiac Eagle - Vulcan - Torus.

Heeft u nog vragen of heeft u hulp nodig?

Voor technisch ondersteuning of bij problemen kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk op service@automator.nl of via telefoonnummer +31 (0)10 415 64 00.