Dekker Zevenhuizen etiketteert werkbladen met Vulcan print & apply labeler

Dekker Zevenhuizen B.V.
Dekker Zevenhuizen is sinds 1930 actief en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Een familiebedrijf gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer. Dekker levert aan zakelijke afnemers, zoals keuken- en sanitairspeciaalzaken, bouwmarkten, architecten, projectafnemers en interieurbouwers. Dekker levert ook aanverwante producten zoals meubilair en vensterbanken.
Naast in de badkamer en keuken thuis, kun je de producten van Dekker ook terugvinden in hotels, kantines en ziekenhuizen.

Op zoek naar een nieuwe labeler
Dekker voorziet haar maatwerkbladen van een etiket. In 2020 ontstond de behoefte aan vernieuwing van de daarvoor in gebruik zijnde labeler. Automator heeft een breed assortiment labelers. Uit deze range is een keuze gemaakt voor een etiketteerder die prima past binnen het productieproces van Dekker: een Vulcan tamp apply systeem. Bij deze uitvoering plaatst een, op de Vulcan gemonteerde, cilinder het etiket op het product.

Eigenschappen Vulcan tamp apply systeem
De Vulcan is een print & apply labeler, oftewel een printer en etiketteerder in één. De machine print de gewenste codering op het etiket én plaatst het etiket op het product.
De Vulcan heeft onder andere de volgende gebruiksvriendelijke eigenschappen:

  • De print wordt geplaatst net voor het plaatsen van het etiket, zodat heel gemakkelijk voor elk product verschillende informatie kan worden geprint.
  • Geschikt voor korte én lange productieruns.
  • Slim ontwerp, met zo weinig mogelijk slijtgevoelige onderdelen, waardoor het onderhoud en de downtime tot een minimum beperkt wordt
  • Automatische lint bespaarfunctie
  • Minimale insteltijd.

Bekijk hier het filmpje van de Vulcan in actie op de werkvloer.