KS Profile gebruikt hand inkjet printer als back-up printer

KS Profile
KS Profile is een wereldwijd opererend familiebedrijf in Moerdijk. Zij bedenken, ontwerpen en produceren eersteklas profieloplossingen.
Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel en dat vertaalt zich in oplossingen die echt waarde toevoegen voor de opdrachtgever. Door een brede interne expertise, kunt u bij KS Profile terecht voor nagenoeg alle profieloplossingen.
En dat dan naar tevredenheid van de klanten is, laat de mooie stijging in notering in de MT/Sprout Maak100 editie 2020 zien.

Redder in nood
Het gebeurt weleens dat de in-line printer in storing gaat tijdens een productierun. Het is dan vaak lastig om de producten opnieuw langs de in-line printer te laten gaan, omdat het product op de lijn meerdere handelingen ondergaat. Dit overkwam ook KS Profile laatst. Wat doe je dan met de producten die niet van een opdruk zijn voorzien?
KS Profile ging op zoek naar een oplossing en kwam bij Automator terecht. Sales Engineer Sander van der Valk is met een hand inkjet printer richting Moerdijk gereden. Al snel werd duidelijk dat de handprinter prima geschikt is om de benodigde informatie alsnog op de profielen te plaatsen.

Maatwerk printoplossing verpakkingsdozen bij zaadveredelaar Bejo

KS Profile gebruikt de mobiele printer nu als calamiteitenprinter. Een mooie tijd- en kostenbesparende oplossing!

Bekijk hier hoe gemakkelijk de handprinter in gebruik is.

Specificaties mobiele inkjet printer
De Anser U2 Mobile is er in twee uitvoeringen. De hoogte van de gewenste print en het materiaal waarop de print geplaatst moet worden, bepaalt welk model geschikt is. In de brochure Anser U2 Mobile leest u meer over de specificaties van de handprinter, zoals bijvoorbeeld printhoogte en de te bedrukken materialen. 

Leestip: Bent u benieuwd naar de brede toepassingsmogelijkheden van de portable inkjet printer?
In ons blog 'Wanneer gebruik je een mobiele/handheld inkjetprinter?' licht Sales Engineer Sander van der Valk één en ander toe.