Laser levert kwaliteit en flexibiliteit bij Codipro

Codipro maakt in Luxemburg al meer dan 40 jaar gepatenteerde hijsogen. Van enkele stuks tot grote partijen, van standaard tot maatwerk.
Codipro ontwerpt, fabriceert en levert een compleet assortiment zwenkbare hijsogen voor bedrijven actief in onder andere transport, logistiek, scheepsbouw, hijswerk, luchtvaart en windenergie.

Haarscherp markeren
Op de (onderdelen van de) hijsogen wordt verschillende informatie geplaatst, denk aan een tracibility-code of logo. Dit doen ze bij Codipro met een XL-Box lasermarkeerstation van SIC marking. Door te markeren met een laser zijn ze verzekerd van een haarscherpe en onuitwisbare markering.

Maatwerkoplossing met verstelbare markeerplaat
Doordat Codipro oneindig veel uitvoeringen van een hijsoog kan produceren, zit er logischerwijs ook een verschil in de grootte van de te markeren (eind)producten. De uitdaging was om voor al die verschillende formaten een juiste focusafstand tot de laser te realiseren, waardoor er optimaal gemarkeerd kan worden.
De XL-Box bij Codipro is hiervoor uitgerust met een in hoogte verstelbare markeerplaat. Door de hoogte van de plaat aan te passen is op alle formaten de gewenste markering in hoge kwaliteit te plaatsen.

Bekijk hier het filmpje gemaakt bij Codipro op locatie.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die een laser biedt op het gebied van markeren? In onze brochure Lasermarkeren of op onze websitepagina Laser vindt u meer informatie.
Wilt u liever met één van onze Sales Engineers van gedachten wisselen? Dat doen ze graag! Bel dan +31 (0)10 415 64 00 of mail naar info@automator.nl. Vult u het contactformulier in, dan nemen wij binnen een werkdag contact met u op.

Direct naar de brochure Lasermarkeren