Torus inkjet printer verzorgt opdruk op omverpakking bij Inex

Inex
Inex is een Belgisch, familiaal zuivelbedrijf. Bij Inex staat de liefde voor natuur, mens en dier voorop. Heerlijke zuivel met weidemelk van eigen bodem, gemaakt door boeren uit de streek. Daar draait het om bij Inex.
De weidemelk die in de thuisbasis in het Oost-Vlaamse Bavegem wordt verwerkt, is van de allerhoogste kwaliteit. De Belgische melk komt van lokale boeren die op maximaal 100 km van de melkerij wonen. De weidemelk wordt met veel liefde verwerkt tot de lekkerste zuivelproducten, zoals yoghurt, room en chocomelk.
Water in de mond gekregen? Op de website van Inex staan leuke recepten om mee aan de slag te gaan.

Hoge resolutie inkjet printer Torus verzorgt print op omverpakking
De zuivelproducten die Inex produceert, moeten op de juiste manier verpakt en van een codering voorzien worden, voordat ze in het winkelmandje van de consument belanden. Zowel de verkoopverpakking als de verzamelverpakking, ook wel secundaire verpakking genoemd, moet bepaalde gegevens bevatten. Op diverse secundaire verpakkingslijnen print Inex de gegevens met een Torus hoge resolutie inkjet printer. De Torus is een kwalitatieve dozenprinter, uitermate geschikt voor het bedrukken van poreuze dozen.

Bekijk via deze link het filmpje met de Torus op de werkvloer bij Inex.

Unieke eigenschap Torus printer
Groot voordeel van de Torus is dat de purgefunctie werkt met perslucht. Purgen, met andere woorden het automatisch reinigen van de printkop, is belangrijk om een goede werking van de inkjet dozenprinter te garanderen, wanneer deze vervuild is door bijvoorbeeld kartonstof. Doordat de Torus hierbij gebruikt maakt van perslucht gaat dit een stuk sneller en is er minder tijdverlies dan bij andere inkjet dozenprinters. Door deze snelle manier van purgen kan dit zelfs gedaan worden tussen twee coderingen door en is er geen stilstand van de lijn nodig.

Specificaties Torus Plus
Meer informatie over de printer vindt u in de product sheet Torus Plus.