Verkuijlen Groente & Fruit print met ICE Zodiac thermal transfer printer

Verkuijlen Groente & Fruit
Familiebedrijf Verkuijlen Groente & Fruit is gevestigd in Heeswijk-Dinther en gespecialiseerd in het telen, oogsten en verwerken van aardbeien, asperges en kersen. In de jaren 70 begonnen op 3 hectare teelt-oppervlak, inmiddels wordt geteeld op ruim 70 hectare op verschillende locaties.

Op Verkuijlen’s website leest u meer over de asperge, aardbei en kers. Wist u bijvoorbeeld dat in de oudheid de asperge vooral bekend stond als een geneeskrachtig kruid? Of dat aardbeienplanten gekweekt worden voor de productie-teelten in speciaal aangelegde vermeerderingsvelden? U leest er hier meer over.

En mocht u nou tussen 21 maart en 31 juli 2022  in de buurt van Heeswijk-Dinther zijn, bezoek dan eens de winkel aan de Boterweg 2. Dat is namelijk dé plek om deze producten vers van het land te bemachtigen.

Realtime bedrukken verpakking asperges
De asperges worden op meerdere manieren verpakt, naar wens van de afnemer. Op de verpakking staat algemene informatie voorgedrukt. De realtime-informatie wordt tijdens het verpakken geplaatst, denk hierbij aan de houdbaarheidsdatum en het land van herkomst. Verkuijlen Groente & Fruit maakt voor het plaatsen van de realtime-informatie gebruik van verschillende modellen van de ICE Zodiac thermal transfer printer.

De beelden van een aantal verschillende toepassingen bekijkt u in de volgende filmpjes:
Printen op een etiket
Printen direct op folie bij een flowpack verpakkingsmachine
Printen direct op folie bij een trayseal verpakkingsmachineICE Zodiac thermal transfer printer
De Zodiac thermal transfer printer van ICE kent meerdere modellen. Welk type voor de toepassing het meest geschikt is hangt onder andere af van de benodigde printbreedte, printlengte en folie doorvoersnelheid. In de Zodiac-brochure vindt u meer informatie over de eigenschappen en de technische specificaties van de verschillende types.

Meer informatie
Meer informatie over de ICE Zodiac thermal transfer printer vindt u via deze link. Wilt u met één van onze Sales Engineers vrijblijvend van gedachten wisselen? Stuur dan een mail naar info@automator.nl, bel naar +31 (0)10 415 64 00 of vul het contactformulier in. We nemen dan snel contact met u op!

Naar het contactformulier