Nu op de markt: hét markeerstation voor grote onderdelen

Moet u grote onderdelen of producten, tot wel 520 mm hoog en 820 mm diep, van een markering voorzien? Lees dan snel verder, het zou zomaar kunnen zijn dat we iets interessants voor u hebben.

De XXL-Box, markeerstation speciaal voor grote onderdelen
Sinds kort heeft SIC Marking, al jaren gespecialiseerd in markeeroplossingen, een laser-markeerstation op de markt gebracht, speciaal voor het markeren van grote onderdelen: de XXL-Box. 

Alle eigenschappen op een rij
Om u in één oogopslag inzicht te geven in de mogelijkheden van de XXL-Box, hebben we alle eigenschappen van het markeerstation overzichtelijk voor u onder elkaar gezet:

  • markeervenster tot 300 mm;
  • verkrijgbaar met 20W/50W/100W fiberlaser;
  • maximale producthoogte 520 mm en maximale productdiepte 820 mm;
  • verkrijgbaar in 3 breedtematen: 800 mm, 1200 mm en 1600 mm;
  • variabele montage van de laserkop mogelijk;
  • perfect te integreren in een automatische robot cel, door de ‘’Robot Mode’’;
  • 3 jaar garantie.

Zeer gebruiksvriendelijk
Bovenop de technische eigenschappen, is bij de ontwikkeling ook rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid van de machine. Resultaat is dat de XXL-Box simpel in gebruik is. De machine is prima te bedienen door operators zonder laser ervaring. In de kast is verlichting aangebracht en het markeerstation heeft een ergonomisch design.

Aanpasbaar aan uw wensen
De XXL-Box is in vele uitvoeringen te leveren. Zo bent u altijd verzekerd van een machine die past bij uw markeerbehoefte.

Vrijblijvend meer informatie?
Bent u benieuwd geworden wat de XXL-Box aan uw productieproces kan bijdragen? Bel +31 (0)10 415 64 00 of stuur een e-mail naar info@automator.nl. Sander en Frank sparren graag met u over de mogelijkheden.

PS Liever eerst wat meer technische gegevens bekijken? Dat kan!
Product sheet XXL Box EN