Trofi Pack heeft gewenste flexibiliteit met EME-etiketteersystemen

Trofi Pack
Trofi Pack is een dienstverlener gespecialiseerd in het koelen, rijpen en verpakken van exotisch fruit. Zij verzorgen voor hun klanten inslag, opslag en uitslag. Verse producten worden beheerd en op maat gedistribueerd.
Trofi Pack is gestart op 1 oktober 2016 en nu werkzaam met een flexibel team van zo’n vijftig medewerkers. In maart 2020 is Trofi Pack verhuisd naar Den Hoorn waar een machinepark van dertien verpakkingslijnen staat. Klanten kunnen het gehele proces, van opslag tot verpakken, volgen via het warehouse managementsysteem.Flexibiliteit vereist
Trofi Pack verpakt voor meerdere klanten. Elke klant geeft zijn wensen aan, onder andere over de plaats van het etiket en welke informatie er op het etiket geprint moet worden. Omdat dit per klant verschilt, is flexibiliteit een must.
Bij alle verpakkingslijnen etiketteert Trofi Pack met het EME 4-120 PFP etiketteersysteem met Sato printengine, gemonteerd op de Ulma Packaging flow pack wrappers en als top/bottom etiketteersysteem achter de Ulma Packaging traysealers. Dit top/bottom etiketteersysteem kan een etiket boven, onder of boven en onder tegelijk op de verpakking plaatsen en printen. Hiermee heeft Trofi Pack precies die flexibiliteit die zo belangrijk is om aan de klantvraag te voldoen.

Bekijk hier een EME top/bottom etiketteersysteem aan het werk bij Trofi Pack.

PS
Naast een top/bottom oplossing, levert EME nog meer uitvoeringen van etiketteersystemen. Bekijk het overzicht in de brochure EME labeling solutions. De etiketteersystemen zijn geheel aan uw wensen en eisen aan te passen.